Heb je ook een moestuin en geraak je op het toppunt van je seizoen de courgettes niet meer kwijt? De vriezer zit vol met soep en blokjes courgette. Je hebt al volop uitgedeeld aan familie, buren & vrienden. Maar wat is er nog mogelijk?
Wat denk je van ingemaakte courgette met ajuin in een kurkumasausje, courgettes zoetzuur, een geweckte vegetarische pastasaus, geweckte courgettesoep, pickles, courgette-en-paprikasalsa, courgettebrood,... en nog zo veel meer!
Tijdens deze workshop maken we 3 ingemaakte gerechtjes en krijg je een hele bundel met recepten mee om thuis zelf mee aan de slag te gaan.
Moeke Marleen voorziet alle ingrediënten en materialen.
Mee te brengen:
snijplank en -mes
Inschrijven kan tot de laatste woensdag voor de workshop.
min. 8 pers - max. 14 personen
PLACE TO BE:
STEENSTRAAT 71, 8610 WERKEN
WANNEER: 14u-17u