Workshop WILDE SPREADS, DIPS EN PESTO'S (14u-17u)

Workshop WILDE SPREADS, DIPS EN PESTO'S: duurzaam koken met de natuur (14u-17u)

Wil je leren hoe je de natuur kunt gebruiken voor heerlijke, duurzame spreads, dips en pesto's?
Heb je interesse in wildplukken en het maken van plantaardige gerechten met wilde kruiden en eetbare bloemen? Dan is deze workshop Wilde Spreads, Dips & Pesto's precies wat je zoekt!

In deze verrassende en leerzame workshop ontdek je hoe je de natuur om je heen kunt benutten voor het maken van smakelijke en duurzame spreads, dips en pesto's. Alles wordt gemaakt met wilde eetbare planten en kruiden die je gemakkelijk kunt vinden in de natuur – een perfecte manier om de kracht van wildplukken te ervaren!

Wat kan je verwachten?

  • Theorie: We beginnen met een korte uitleg over wildplukken: welke planten en kruiden zijn eetbaar, waar kan je ze vinden en hoe kan je ze veilig gebruiken? Je leert de voordelen van wildplukken en de rijke smaken die de natuur te bieden heeft.
     
  • Op het menu:
    * Bospesto
    * Brandnetel-erwtjesspread
    * Zuring-avocadodip
    * Wilde raita
    * Zevenblad-citroenhummus.
  • Creatief koken: Aan het einde van de workshop eten we al onze lekkernijen samen op. Je neemt receptenbundel mee naar huis om zelf verder aan de slag te gaan met wildpluk en duurzaamheid in de keuken.

Wildplukken, duurzaam koken en genieten van de natuur – dat smaakt altijd goed!

Inschrijven kan tot de laatste woensdag voor de workshop.

min. 8 pers - max. 14 personen

PLACE TO BE:
STEENSTRAAT 71, 8610 WERKEN 

WANNEER:
14u-17u

Kies een variant:

60,00 €